EEN - Enterprise Europe Network

Mreža pruža podršku i savjet privrednicima diljem Europe te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske Unije i jedinstvenog europskog tržišta. Usluge EEN Mreže specifično su kreirane za male i srednje poduzetnike (MSP), ali su dostupne i poslovnim institucijama, istraživačkim centrima te univerzitetima u cijeloj Europi.

Europska poduzetnička mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija (komore, agencije, instituti..), pruža odlične kontakte i poveznice u 54 zemlje i 92 konzorcija: EU28, Norveška, Island, zemlje kandidatkinje (Crna Gora, Srbija,Turska, Makedonija), Švicarska, treće zemlje (Armenija, Čile, Rusija), te povezuje preko 4.000 eksperata s područja poduzetništva, inovacija i transfera tehnologije s ciljem promocije konkurentnosti i inovacija na lokalnoj i europskoj razini pa i šire.

Trebate li informacije o EU zakonodavstvu, pomoć pri transferu tehnologije ili ste u potrazi za poslovnim partnerom te informacijama o mogućnostima financiranja, ovo je idealna polazna točka za Vas.

Usluge Europske mreže poduzetništva:

Pružamo informacije o:

Suradnja se odvija prema sledećoj proceduri:

Poslovna suradnja

Kako koristiti ovu uslugu:

Međunarodni poslovni susreti:

Kako koristiti ovu uslugu:

Posjete poduzećima u inostranstvu:

Kako koristiti ovu uslugu:

Uslovi za korišćenje usluga:

Djelovanjem Evropske mreže poduzetništva mala i srednja poduzeća i poduzetnici su u poziciji su da dobiju informacije o uslovima za ulazak na tržište Europske unije (relevantni zakoni, direktive…), prilikama za izvoz, javnim nabavkama, novim tehnologijama, potencijalnim partnerima, mogućnostima tehnološkog razvoja i Okvirnim programima Evropske unije, kao i da sa jednog mesta imaju pristup novim tehnologijama. Prave informacije i prava informativna rešenja za probleme malih i srednjih preduzeća će doprineti razvitku sektora MSP i njegovom razvoju na današnjim dinamičnim i otvorenim tržištima.

BIT Centar je član partnerskog konzorcija EEN mreže u Bosni i Hercegovini i stoji Vam na raspolaganju za sve navedene aktivnosti. 

Kontakt informacije: 

BIT Centar Tuzla

Trg slobode 16, 75000 Tuzla 

tel: +387 35 304 650; +387 35 304 651

mail: info@bit.ba

Za više informacija o Enterprise Europe Network posjetite www.een.ba

Link