ProjektiVijesti‎ > ‎

Poziv na motivacionu radionicu

objavio 7. lis 2015. 06:42 Vedrana Ajanovic   [ ažurirao/la 7. lis 2015. 06:42 bitcentar tuzla ]

Poštovani studenti,

BIT Centar u saradnji sa partnerima na EU projektu „Jačanja poslovnog okruženja za više malih i srednjih poduzeća u Tuzli i susjednim općinama – BESt4SMEs“ organizuje edukativne aktivnosti u cilju razvoja poduzetničkih vještina i poduzetništva uopće u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija.

Prve aktivnosti koje će biti organizirane su: 2 motivacione radionice za studente završnih godina Mašinskog i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Tuzli, ali i za druge zainteresirane učesnike koji imaju poslovnu ideju i žele je dalje razvijati.

Nakon motivacionih radionica koje će moderirati ekonomski stručnjaci angažirani u okviru projekta BESt4SMEs, uslijediti će održavanje 7 jednodnevnih tematskih radionica (treninga) na kojima će učesnici, kroz teoretski i praktični pristup, imati priliku upoznati se s potrebnim poduzetničkim znanjima i vještinama. Po završetku treninga, određeni broj učesnika imaće priliku raditi sa stručnjacima na razradi njihove poslovne ideje i izradi poslovnog plana.

POZIVAMO VAS DA UZMETE UČEŠĆA NA MOTIVACIONIM RADIONICAMA KOJE ĆE SE ODRŽATI:

I tematska radionica: petak, 16.10.2015. godine (u vremenu od 14 do 16 sati)

II tematska radionica: petak, 23.10.2015. godine (u vremenu od 16 do 18 sati)

Obje motivacione radionice održati će se u zgradi BIT Centar 3 (ul. Malkočeva 2., zgrada «Stelekta»u dvorištu Fakulteta elektrotehnike) u Tuzli.

Molimo da nam potvrdite svoj dolazak u odgovoru na e-mail praksa@bit.ba i da jasno navedete u kojem terminu ćete učestvovati u tematskoj radionici (I ili II tematska radionica).

U toku održavanja edukativnih aktivnosti organizator će obezbijediti osvježenje za učesnike.

Očekujemo vaš potvrdan odgovor!

Srdačan pozdrav,

BIT Centar

Comments